Massasjeterapeut Noi Om oss

Hei, jeg heter Ulaiwan, men de fleste kaller meg Noi. Jeg ønsker deg velkommen til å slappe av på thailandsk måte her hos oss i Jada Spa og Massasje. Thaimassasje letter spenninger i kroppen og gjør at smerter forsvinner.

Som barn lærte jeg massasje fra moren min og søsknene mine. Jeg ga familien min litt massasje etter at de hadde hatt en lang og hard arbeidsdag. Jeg ble glad av å se dem føle seg bedre etter å ha fått massasje.

Senere fikk jeg mulighet til å studere thaimassasje og spa ved Association of Thai Traditional Medicine Society som drives av departementet for Public Health i Thailand. Jeg skjønte at jeg kunne dele de gode tingene ved massasje med deg slik at du kan slappe av og komme til hektene. Jeg er stolt over å kunne dele vakker, thailandsk kultur og massasje med deg. Jeg håper fra mitt hjerte at du vil få mulighet til å ta vare på deg og din familie her hos oss.

Velkommen til Jada Spa og Massasje!

Norsk Massasjeforening Norsk Massasjeforening

Jada Spa og Massasje er medlem av Norsk Massasjeforening. Dette gir økt trygghet for våre kunder da vi gjennom medlemskapet har en solid ansvarsforsikring som dekker eventuelle feil eller uheldig resultat av en behandling. I tillegg medfører det av våre behandlinger er fritatt for merverdiavgift (moms), noe som sikrer at vi kan holde rimelige priser.

Hva betyr «Jada»?

Noen kunder lurer på hvorfor vi heter «Jada Spa og Massasje». Trolig tenker de fleste på det norske uttrykket «ja da» som er en måte å svare bekreftende på. Navnet vårt kommer imidlertid fra det thailandske ordet «ญาดา» som uttales «jada». Ordet betyr klok person, intelligent person eller lærd. Dette henspeiler på at vår massasjeterapeut har grundig utdannelse i de behandlingene vi tilbyr, og at vi tilbyr profesjonell behandling etter tradisjonelle metoder. At ordet «jada» gir positive assosiasjoner på norsk, er selvfølgelig også en fordel.